Klachten over student aan huis

Hieronder kunt u zien welke klachten, complimenten en suggesties er over student aan huis zijn gemeld. Lees meer >

0% van alle klachten opgelost. Nog 47 klachten nodig voor een plaats in de categorie Klusbedrijven

0%
3 klachten gemeld
3 openstaande klachten
0 klachten in behandeling
0 klachten opgelost

Tijdslijn

servicepas

Klacht van Hans19599 op 13 januari 2020 over student aan huis in de categorie Klusbedrijven

Er is een jaar geleden iemand bij mijn nichtje aan de deur geweest. Van student aan huis... ik had het al op tv gezien.. en aangezien ik toe niet af wist van internet. Heb ik gezegd maak mij maar lid.... Lees meer

50 euro weggegooit

Klacht van Emiel Doll op 01 augustus 2019 over student aan huis in de categorie Klusbedrijven

Duidelijk verkeerde student gestuurd die geen kennis had van mijn klachten. Student vertrok terwijl de pc nog stond te corrigeren. Klacht is alleen maar verergert. Nu komt 2e student en moet ik opnieuw afrekenen! Daarna wordt gekeken of dit onder de garantie valt . Ik... Lees meer