Klachten over student aan huis

Hieronder kunt u zien welke klachten, complimenten en suggesties er over student aan huis zijn gemeld. Lees meer >

0% van alle klachten opgelost. Nog 43 klachten nodig voor een plaats in de categorie Klusbedrijven

0%
7 klachten gemeld
6 openstaande klachten
1 klachten in behandeling
0 klachten opgelost
1.0 /10
1 stemmen
1

Tijdslijn

Ik had 2 kleine probleempjes, had m'n wachtwoord voor opstartscherm gewijzigd. Vond het irritant om steeds eerst op 'ok' te moeten klikken en dan op m'n nieuwe account te moeten klikken voordat ik mijn wachtwoord kon invullen. Met andere woorden... Lees meer

Student Fabian(3230) ingeschakeld vanwege printer die het niet deed. Na een uur was de conclusie/advies: nieuwe printer aanschaffen. Na een nieuwe printer gekocht te hebben heb ik de oude printer aan de buurman gegeven. Een uur nadien vertelde hij me dat... Lees meer