Klacht: Stropdas nog niet ontvangen

op 25 april 2016 over Janox.nl in de categorie Internetshops - Elektronica

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb stropdas besteld en nog niet ontvangen ik wil mijn geld terug . Ik be niet blij en tevreden met het levertijd van u werkshop. Ik ga nooit meer via u werksop bestellen en iets kopen . Ik heb betaald maar het duurt lang tot dat atikel thuis ontvangt . Ik wil het spoed en word ik niet geholpen . Zonde voor me geld. Ik zochte roze stropdas ik heb bij jullie site gevonden maar had ik maar niet betaald zolang duurt het . Ik wil geaag mijn geld terug gestoord op mijn bank .

Sumeyra tutkun
Spanderswoudstraat 131

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik me stropdas heb ontvangen dan pas wordt ik blij

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Janox.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Janox.nl nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Janox.nl in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Janox.nl een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Janox.nl

Heeft op 02 juni 2016 om 08:04 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door Emine70