Klacht: Stalker en bedreigen

op 19 september 2018 over William Schrikker Stichting in de categorie Zorginstellingen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vanwege Privatice wil ik dat jullie mijn klacht ga verwijderen van jullie website,
Al mijn gegevens staan allemaal erop en dat vind ik niet leuk. Mijn adres, telefoon nummer en mijn e-mail staan er op. Ik probeerde het te delete maar het kom elke keer weer terug op de website. Er zijn mensen erbij betrokken zij vinden dit niet fijn dat hun gegevens op het internet staan, zouden jullie het kunnen delete.

Gewenste Oplossing:

Ik vraag jullie vriendelijk om de klacht te kunnen delete.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door William Schrikker Stichting in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat William Schrikker Stichting een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

William Schrikker Stichting

Heeft op 20 september 2018 om 11:23 geantwoord

Geboden Oplossing:

Geachte heer Smilk,
Hartelijk dank voor dit signaal dat u op 19 september 2018 heeft verzonden. Wij nemen uw melding uiteraard serieus en zo snel mogelijk in behandeling. Op korte termijn nemen wij contact met u op om met u in gesprek te gaan.

Met dank en met vriendelijke groet, William Schrikker Stichting

Alle klachten die gemeld zijn door John Smilk