Klachten over William Schrikker Groep

Heeft u een klacht over de De William Schrikker Groep? De William Schrikker Groep is een landelijk werkende instelling voor jeugdbescherming, jeugdreclassering... Lees meer >

Statistieken van William Schrikker Groep in de categorie Zorginstellingen

78 klachten gemeld
1.8 /10
110 stemmen
110

Tijdslijn

Zoveel klachten!! Hoe kan zoiets bestaan? Kinderhandel dat gesubsidieerd wordt door de staat! Wie controleert William Schrikker Groep op integer en met volle bewustzijn handelen op basis van de Nederlandse wet en regelgeving? zie mijn zoekopdracht: https://www.google.nl/search?safe=off&biw=1309&bih=699&ei=jJwgWsijHsWSsAfbn474DQ&q=waarom+liegt+william+schrikker+groep&oq=waarom+liegt+william+schrikker+groep&gs_l=psy-ab.3...36697.37593.0.37864.5.5.0.0.0.0.52.230.5.5.0....0...1c.1.64.psy-ab..0.4.185...33i21k1.0.JGmDYf4R270 Lees meer

Ex en mijn zoon

Klacht van op 02 december 2017 over William Schrikker Groep in de categorie Zorginstellingen

Hallo ik ben candy. Ik ben een moeder van 1 zoon. Mijn ex is met geestelijke mishandelingen mee bezig bij mij en bij mijn zoon. Ik heb dit zo vaak aan gegeven dat hier aan gedaan moet worden. Vervolgens heb... Lees meer

Wij hebben in diverse dossier met de WSG te maken. Er blijkt nooit een gezinsvoogd te bereiken wat ons werk uiterst moeilijk maakt. wij kunnen alleen het een en ander via een rechter veranderd krijgen. De arrogante en hautaine houding... Lees meer

Mevrouw

Klacht van op 20 november 2017 over William Schrikker Groep in de categorie Zorginstellingen

Mevrouw heeft ervoor gezorgd dat mijn kind buiten zijn netwerk is geplaatst in een pleeg gezin voor een jaar omdat mevrouw ernstige zorgen maakt over mijn zoon waarom buiten xijn netwerk ? Omdat ze bang is dat het tussen mij... Lees meer