Klachten over William Schrikker Jeugdbescherming & Jeugdreclassering

Hieronder kunt u zien welke klachten er over William Schrikker Jeugdbescherming & Jeugdreclassering zijn gemeld. Lees meer >

100% van alle klachten opgelost. Nog 47 klachten nodig voor een plaats in de categorie Zorginstellingen

100%
3 klachten gemeld
0 openstaande klachten
0 klachten in behandeling
3 klachten opgelost
3.0 /10
2 stemmen
2

William Schrikker Jeugdbescherming & Jeugdreclassering Complimenten

ik wil iedereen waarschuwen voor william schrikker stichting. Mijn voogd denkt helemaal niet in het belang van het kind. ze halen onterecht je kind bij je weg waar lekker aan verdiend wordt. het draait puur om geld zelfs als je niet verstandelijk beperkt ben... Lees meer

Mijn kleinzoon had al 2 jaar geleden uit huis geplaatst moeten worden. Maar omdat moeder ineens ging verhuizen naar een andere gemeente ging dit niet door. De admistratie bij de William Schikkerstichting is blijkbaar niet zo denderend en zijn daar... Lees meer

Uithuisplaatsing zoontje

Klacht van Michael Aken, van op 30 mei 2022 over William Schrikker Jeugdbescherming & Jeugdreclassering in de categorie Zorginstellingen

Ons zoontje van 5 jaar is uithuisgeplaats om een school.ons zoontje van 5 jaar had naar een onderzoek.een grote spraaktaal achterrstand.en had zuurstof te kort gehad.ons gezinsvoigd liegt en bedriegd alles bij elkasr. was de gezinsvoogd.ze willen gewoon niet hebben... Lees meer

Ik dien een klacht Hoe zij te werk gaat Ik ben klaar met haar hoe ze mijn en mijn kind tegen elkaar uitspeelt enzo En ik ben niet met die speeltjes van haar Ze moet mijn kind niet beperken met mijn zus haar dingens... Lees meer