Klacht: Sportbroek waar letters afbrokkelen

op 11 augustus 2016 over Hunkemoller in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

2 weken geleden sportbroek gekocht bij Hunkemöller in Heemskerk. De broek paste dus heb ik bon weggegooid. Nu brokkelen alle letters van de broek. Ik ben terug geweest maar ze doet niks zonder bon ik heb eerder iets terug gebracht wat stuk ging maar in Beverwijk nooit geen klachten werd gelijk geholpen. Ik vindt het niet klant vriendelijk van de dame in Heemskerk ik ben een hele goede klant van Hunkemöller. Ik ga zeker nooit meer naar hunkemoller.
Wat nu!!!!!

Gewenste Oplossing:

Ik moet die broek kunnen ruilen en anders geld terug.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Hunkemoller

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Hunkemoller over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Hunkemoller nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Maria Isabel Rubio Sanchez