Klacht: Spelt Pita Broodjes

op 14 september 2017 over Albert Heijn in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste Albert Heijn,
Jullie zijn mijn favoriete winkel. Jullie zitten bij mij om de hoek! Wij zijn een veganistisch gezin. En wij eten graag jullie pita broodjes. Maar jammer genoeg merk ik (heel vaak) dat de broodjes niet gaar zijn. Ik weet dat we ze nog moeten afbakken maar dan nog blijven ze meestal niet gaar, plakkerig en dus niet lekker en zeker niet makkelijk te openen.

Gewenste Oplossing:

Ben verder tevreden hoor over de Albert Heijn! Iets meer vegan producten in de winkel mag altijd :)

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Albert Heijn

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Albert Heijn nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Claudia712