Klacht: Spam mails

op 20 augustus 2017 over Albert Heijn in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Veel te vaak krijg ik mails met de melding dat mijn bonuskaart is geselekteerd voor een prijs. Ik heb hierop gereageerd met de mededeling dat ik deze mails niet wens te ontvangen desondanks blij ik ze ontvangen. Vind dit erg vervelend vandaar dit bericht.

Gewenste Oplossing:

Geen klachten ben tevreden over AH.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Albert Heijn

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Albert Heijn nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Lieverse