Klacht: Roest op Amstel bestek

Evelienvdv op 11 augustus 2014 over Sola fabriekswinkel in de categorie Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb de bestekset Amstel 130 delig op 1-7-2014 bestel via de Sola fabriekswinkel. Na een maand tijd zitten er al roestvlekken op de messen, terwijl ik me aan de voorgeschreven tips heb gehouden. Ik heb gebeld met Sola fabriekswinkel, maar ze zeggen dat ze niks voor me kunnen doen. Dat het mijn eigen risico is en dan messen nou eenmaal gevoeliger zijn voor roest. De medewerker, Tom Kroeze, geeft aan dat ik een flesje roestverwijderaar kan aanschaffen om het te verwijderen. Zo’n flesje kost gemiddeld €15,00! Ik vind het belachelijk dat ik na een ruime maand al roest op mijn messen heb en dat ik door de Sola fabriekswinkel niet verder wordt geholpen. Ik kocht juist Sola bestek omdat ik kwalitatief goed bestek wilde hebben. Achteraf had ik dus net zo goed goedkoop spul kunnen kopen, omdat duur Amstel bestek dus na een maand ook al roest! Mijn goedkope bestek deed dat zelfs niet! Kortom, een waardeloze service bij Sola fabriekswinkel! Ik ga van een goed product uit met goede garantie, maar in plaats daarvan word ik afgewimpeld met dat ik maar roestverwijderaar moet aanschaffen. Belachelijk! Dit is echt geen reclame voor Sola en ik zal het dan ook niet aanraden om te kopen.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als de roestverwijdederaar wordt vergoed door Sola fabriekswinkel of als ik 4 nieuwe dessertmessen ontvang.

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Sola fabriekswinkel

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Sola fabriekswinkel nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door