Klacht: Smart Tutor support maakt Samsung Note 8 alleen slechter.

op 16 februari 2018 over Samsung in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik kreeg support van een jonge dame die denkt alles beter te weten.
Wil iets gaan oplossen wat al bij Samsung bekend is, terwijl ik bel voor iets anders. Daarnaast weet zij zich niet te gedragen, vraagt of ze even overleg mag plegen, maar gaat ondertussen door met het bedienen van mijn Smartphone op afstand. Reset mijn Note 8 en geeft geen enkele uitleg bij wat ze doet.

Gewenste Oplossing:

Smart Tutor contact met Jeffry en excuses van Samsung

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Samsung

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Samsung nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Wisperbird