Klacht: slechte zorg plicht van onvz

op 27 juli 2018 over ONVZ in de categorie Zorgverzekering

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

op 13 december 2017 heeft onvz een indicatie gedaan met hun eigen verpleegkundige(dit mag niet).ik ben toen flink gekort in mijn pgb.op 28 februari 2018 heb ik een herindicatie gehad van zorg zuster(onafhankelijke verpleegkundige) en heb toen meer uren door hun gekregen.onvz heeft tot op heden deze uren nog niet toegekend en behandeld.nu heb ik weer een indicatie gekregen van zorg zuster en zij hebben dit voor geleg bij onvz en nu moet ik dat beetje pgb dat ik nu heb ook nog mijn wijkverpleegkundige betalen.door toedoen van onvz kom ik in financiele problemen.onvz heeft een zorgplicht naar zijnhaar clienten.ik wordt ook niet vriendelijk te woord gestaan en ze willen je zo wat dwingen om hele je medici dossier aan hun af te geven.wat niet relevant is gezien mijn ziekte.al met al is dit een heel gevecht met deze zorg verzekeraar.

Gewenste Oplossing:

als onvz zorgverzekeraar mijn pgb toekent die ik nodig heb.

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar ONVZ over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door ONVZ in behandeling genomen

Bericht van ONVZ

6 maanden geleden - Op 31 augustus 2018 is de klacht afgehandeld. De heer Roks is hiervan op de hoogte gebracht.

Alle klachten die gemeld zijn door MarcusRocks01