Klacht: Slechte service na storing

op 18 september 2017 over Vodafone in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Sinds afgelopen zaterdag niet meer mogelijk om mobiel te bellen of mobiel gebeld te worden! Provider #vodafone stuurt mij van het kastje naar de muur. Heb nu 53 x gebeld en heb Kelly, Shawn, Tom, vivian, Dennis, Rene (gooide de telefoon erop), Jack, weer Dennis, Fee, Berry, en nog vele andere gesproken. Helaas nog steeds niks! Zeer slechte #service van #Vodafone. Als #zakelijkeklant wordt je echt heel slecht behandeld!

Gewenste Oplossing:

Als ik weet kan bellen en gebeld worden!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Vodafone

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Vodafone nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Mireille1974