Klacht: Slechte service

moegestreden67 op 21 november 2022 over Budget Alles In 1 in de categorie Alles-in-1

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Omstreeks 3 november 2022 telefonisch contact gehad ivm storing internet/tv. Er werd beloofd dat er een nieuwe ontvanger zou worden gestuurd. Op 17 november 2022 e-mail ontvangen dat het contract was beëindigd ivm openstaande vordering. Op dezelfde dag nog een e-mail ontvangen dat de maandelijkse factuur klaar stond. Op 18 november 2022 chatgesprek gehad waarin mijn vraag of het nog ongedaan kon worden gemaakt ‘nee’ luidde. Op dezelfde dag een e-mail ontvangen waarin ik in de gelegenheid werd gesteld om het openstaande bedrag te betalen zodat de blokkade kon worden opgeheven. Vandaag, d.d. 21 november 2022, is het termijn bedrag voor de periode 17 november t/m 17 december 2022 afgeschreven, ondanks de blokkade/beëindiging. Tijdens het chatgesprek wordt er niet geluisterd, maar blijft men hameren op de vordering. Dodelijk vermoeiend! Zij hebben zelf geen klachtenafdeling of e-mailadres, heel irritant!

Gewenste Oplossing:

Met een medewerker die mij kan uitleggen waarom ik na de blokkade/beëindiging nog een e-mail ontvang waarin staat dat de blokkade na betaling van de vordering wordt opgeheven en waarom er nog een termijnbedrag wordt afgeschreven terwijl er sprake is van een blokkade/beëindiging?!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Budget Alles In 1 over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Budget Alles In 1 in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Budget Alles In 1 een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Budget Alles In 1

Heeft op 21 november 2022 om 13:21 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste heer/mevrouw Willems,

Wij hebben u geprobeerd te bellen, helaas hebben wij u op het genoemde nummer niet te pakken gekregen. Op de gegevens die u mee gestuurd heeft met deze klacht kunnen wij geen account terug vinden.

Als een account vanwege een vordering wordt gesloten zijn we al enige tijd verder, dit gebeurd niet na een maand niet betalen, maar na een langere tijd. De e-mails die daarmee verstuurd worden zijn standaard e-mails welke via een wachtrij verzonden worden, het kan dus voorkomen dat deze mails ontvangen worden nadat wij het account uitgezet hebben ivm een langere openstaande vordering of vorderingen.

Verder hebben wij wel degelijk een klachtafdeling en ook een e-mail adres ([email protected]).

Als een account uitgezet is ivm openstaande vorderingen kunnen wij deze inderdaad niet meer activeren.

Met vriendelijke groet,

Budget Alles-in-1

Alle klachten die gemeld zijn door moegestreden67