Klacht: Slechte service

AnnikaMichelle93 op 13 april 2018 over Kwantum in de categorie Bouwmarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Wacht al maanden op mijn gordijnen, eerst niet leverbaar, dan voldoen ze niet aan de kwaliteits eisen en als je vervolgens in de winkel staat om ze dan toch uiteindelijk op te halen blijken ze de verkeerde kleur! Nu krijg ik steeds mailtjes dat het weer is uitgesteld en weer langer duurt.. Zeer slecht!!

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn gordijnen op korte termijn geleverd krijg in de juiste kleur.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kwantum

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kwantum nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door