Klacht: Slechte klantenservice waar je niks aan hebt

op 21 maart 2020 over Kruidvat in de categorie Drogisterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Sinds een aantal maanden heb ik mijn spaarkaart geactiveerd om punten te sparen. Na een aantal keer producten te hebben gekocht in de winkel en op de website, staat mijn puntenaantal nog steeds op 0. Heb maanden terug gevraagd hoe dit kon. Zij gaven aan dat ik later terug moest bellen i.v.m een storing. Bel ik vervolgens een andere dag terug, krijg ik te horen dat zij er niks aan kunnen doen. Nu net weer gebeld, wordt er weer gezegd dat ik maandag maar terug moet bellen. Zo blijf ik bezig. Slaat nergens op. Puur door de klantenservice heb ik geen zin meer om te winkelen bij de kruidvat.

Gewenste Oplossing:

Juiste aantal punten op mijn spaarkaart.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kruidvat

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kruidvat nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door NoraN