Klacht: Slechte bezorging

op 25 mei 2017 over Spotta in de categorie Reclame

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vind het heel vervelend dat wij nooit weten wanneer de reclame folders komen. Soms op zaterdag soms op maandag en nu ook al op dinsdag. Ik zit in een rolstoel en kan geen boodschappen doen die een beetje ver van mijn huis is.
Daarom doet op maandag de hulp mijn boodschappen. Om een boodschap lijstje klaar te maken heb ik de reclame nodig omdat ik anders niet weet wat er aangeboden wordt. Vroeger kregen wij de reclame altijd op zaterdag wou dat het nu ook weer was. Ik woon in Blerick in de Seringenstraat. daar wonen in de omgeving nog ongeveer 23 invalide mensen die waarschijnlijk ook afhankelijk van de folders zijn.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als de reclame weer voor vast op zaterdag komt

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Spotta over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Spotta in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Spotta een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Spotta

Heeft op 03 juli 2017 om 08:34 geantwoord

Geboden Oplossing:

Geachte mevrouw Schell,

Bedankt voor uw bericht. Onze bezorgdagen zijn zondag, maandag en dinsdag. Ontvangt u de folders op een andere dag dan horen wij dat graag.

Alle folders online
Mocht u in de tussentijd geen aanbieding willen missen, kijk dan op Spotta.nl of download de Spotta app voor uw tablet en/of smartphone. Daar vindt u de laatste folders van alle populaire winkels in Nederland. U zoekt – en vindt – voordeeltjes handig op productnaam of categorie. Zoeken per winkel kan natuurlijk ook, landelijk en bij u in de buurt.

Heeft u nog vragen, opmerkingen of suggesties? Of ontvangt u het Spotta folderpakket in de toekomst nog een keer niet of niet op de juiste manier? Laat het ons weten via Spotta.nl/klantenservice.

Met vriendelijke groet,

Spotta klantenservice

Alle klachten die gemeld zijn door numro41