Klacht: Slecht bedrijf

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik kreeg een brief vandaag dat ik niet thuis was voor de tweede keer terwilj ik in de woonkamer zat. Heb hun gebeld en er werd aan mij verteld dat ze vrijdag aan de deur waren! BELACHELIJK. Vrijdag werd zelfs een tafel van ons afgeleverd. Dus ik kon nergens naar toe ( aangezien dat ik geopereerd ben).Uitleindelijk moet je 1 euro per gesprek betalen als je hun belt en krijg onvriendelijk mensen aan de lijn. Tevens tijdens het gesprek wordt er tegen mij gezegt ” u hoorde de bel niet mw”, en “omdat u geopereerd bent, kunt u niet zo goed lopen”. Echt triest! Hoe weten ze dat? Ik heb absoluut geen probleem met lopen en ook niet met horen. Slecht slecht bedrijf!

Gewenste Oplossing:

Capabel mederwerkers.

Alle klachten die gemeld zijn door Flortje