Klacht: Slecht advies

op 13 april 2016 over Pearle in de categorie Opticïens en brillen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

In februari, heb ik mijn ogen op laten meten en kreeg te horen dat mijn oogdruk te hoog was, ze deden het 2 maal voor de zekerheid en kreeg te horen dat ze mij geen bril konden verkopen, dat ik naar een oogarts moest! Heb dat gedaan, bleek helemaal niks aan de hand te zijn, maar kreeg wel een rekening van 86 euro van CZ vandaag! Ik ga al jaren naar dezelfde opticien, nooit problemen gehad, maar dacht..Pearle heeft een leuke actie, dus liep ik spontaan naar binnen! Helaas heeft mij dat meer geld gekost, dan dat ik voordeliger uit was! Ga voortaan weer naar mijn eigen opticien, want die hebben verstand van wat ze doen!

Gewenste Oplossing:

Dat het jullie fout is geweest en de rekening betalen van mijn bezoek aan de oogarts!

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar Pearle over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Pearle in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Pearle een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Pearle

Heeft op 09 mei 2016 om 14:45 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door Daantje67