Klacht: Simkaart met nummer behoud

op 20 juli 2012 over Youfone in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

KLACHT:

Ik heb een brief thuis gehad van youfone nadat ik een simonly besteld had. Ik heb gekozen voor nummerbehoud. In de brief staat duidelijk dat ik eerst de simkaart moet activeren voordat ik hem gebruik. Dus ik zoeken op de website (persoonlijke omgeving) naar het activeren van mijn sim. Na een tijd zoeken (in mn baas zn tijd aangezien de oude provider er plotseling mee ophoud, had ik het nog niet kunnen vinden. Dus ik bedacht de klantenservice te bellen. Nadat ik !19! Minuten in de wacht had gestaan kwam de melding dat het activeren bij nummerbehoud toch niet nodig was! 19 minuten gewacht, terwijl youfone het ook duidelijker kon omschrijven in de brief, dan was het ook minder druk bij de telefonische klantenservice.

Met vriendelijke groet,

Y. Stiphout

Gewenste Oplossing:

Snellere klantenservice

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Youfone in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Youfone een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Youfone

Heeft op 23 juli 2012 om 16:26 geantwoord

Geboden Oplossing:

excuses aangeboden

Alle klachten die gemeld zijn door Yannick S