Klacht: sim kaard verlies

op 27 juli 2016 over Hollandsnieuwe in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hallo,
Mijn telefoon is gisteren middag gestolen, ik heb geblokeerd en tergelijk tijd heb ik een nieuw sim kaart gevraagd. Klant service heeft verteld dat ik moet naar belcompany gaan om een nieuwe sim kaart te vragen. Ik ben van middag naar Bel Company gegaanen zo waren erg behulpzaam maar Holland nieuw wilde niet werken aan de de belokade af te doen zodat ik kan bellen en gebeld worden.
Ik vind het heel slecht zaak van Holland nieuwdat ze de de blockade niet opgeheven moet ik een paar dagen wachten voor mijn nieuw sim kaart,
Tashin

Gewenste Oplossing:

Ik ben totaal niet teverden

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar Hollandsnieuwe over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door Abughatab