Klacht: Senseo twist

op 29 januari 2018 over Philips in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Sorry maar wat een waardeloos apparaat de senseo twist! De pot lekt bij het schenken,lipje van het filter breekt af,onhandig waterreservoir,irritant stom gebrom ,kortom geen prettig ding.ik heb er dan ook spijt van dat ik hem 2 maanden geleden gekocht heb,voor 85 euro!.had ik er maar een bij de kringloop gekocht! VOOR 10 EURO!

Gewenste Oplossing:

Geld terug!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Philips

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Philips nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Philips in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door freddewaal56@gmail.com