Klacht: Senseo sarista maalt wel maar geen koffie

op 22 januari 2018 over Philips in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Sinds een aantal maanden maalt de Senseo wel bonen, maar zet geen koffie en maakt rare geluiden. Om de twee dagen moet ik het apparaat helemaal schoonmaken zodat deze weer een paar keer normaal doet. de koffieprut zit dan door de hele machine heen.ik kan op deze manier niet meer normaal gebruik maken van mijn apparaat

Gewenste Oplossing:

Als het opgelost word.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Philips

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Philips nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Philips in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Taki12345