Klacht: Selfiestick die niet werkt na toebehorend

op 26 juni 2016 over Media Markt in de categorie Electronica Winkels - ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ben vandaag bij jullie geweest op locatie nieuwegein dus 26 juni 2016 om even snel een selfie stick te kopen .
Mijn dochtertje van 6 had haar eerste danswedstrijd en ik wilde dat graag filmen . ben na een mederwerker van jullie gegaan en adviseerde mij de Be Hello stick . vol vetrouwen die gekocht alleen nu kan ik de filmpjes wel bekijken maar heb geen geluid heb alles geprobeeed en dus haar mooiste moment na de knopen ik ben dus erg teleurgesteld en ook boos . ons meisje is erg teleurgesteld graag zou ik willen weten wat we hier mee en kunnen gaan doen groeten betty

Gewenste Oplossing:

Ik wil dat het geluid gemaakt kan worden en anders ne geld terug

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Media Markt

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Media Markt nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Maximeanna