Klacht: Schoenen kapot

maandag25 op 23 oktober 2017 over Durlinger Schoenen in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hallo
Ik heb 14 sept nieuwe Rieker schoenen gekocht. Linkse schoen liet helemaal los aan de binnenkant. Konden geplakt worden . Vind het belachelijk dat ik geen nieuwe krijg. Komen donderdag terug als ik het niet goed vind ga ik verder met het consumenten recht. Daar staat duidelijk in dat ik recht heb op een deuglijk product. Vind dat schoenen die na 5 weken stuk zijn je gewoon recht hebt op nieuwe. Ben zeer teleurgesteld. Laat het hier beslist niet bij zitten.

Gewenste Oplossing:

Gewoon nieuwe schoenen heb ze net 5 weken

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar Durlinger Schoenen over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door