Klacht: Vlucht gecanceld. Graag spoedig contact over oplossing (alternatieve vlucht).

Jen22 op 15 augustus 2022 over Schipholtickets.com in de categorie Internetshops - Algemeen, Online Vliegtickets

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn vlucht van Ankara naar AMS op 20-9-2022 met boekingsnummer 21524876 is gecanceld. Tot op heden heb ik geen contact kunnen krijgen met Schipholtickets. Graag verneem ik zsm een oplossing (alternatieve vlucht).

Gewenste Oplossing:

Alternatieve vlucht op dezelfde dag.

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Schipholtickets.com in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat Schipholtickets.com een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Schipholtickets.com

Heeft op 16 augustus 2022 om 15:43 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Jen22

Heeft op 16 augustus 2022 om 17:44 geantwoord

Het probleem is niet opgelost, er is alleen een e-mailadres doorgegeven waarheen ik mijn klacht kan sturen. Ik had echter al een formele klacht via de site van Schipholtickets.com ingediend waarop geen reactie is gekomen. Het probleem is dus nog niet opgelost.

Bericht van Schipholtickets.com

7 maanden geleden - Jenny Klinkhamer, hartelijk dank voor je reactie. Zou je a.u.b. van hetzelfde e-mailadres dat je hebt gebruikt om de boeking te maken, een e-mail willen sturen naar [email protected]? Vergeet niet om je 8-cijferige boekingsnummer in het onderwerpveld te vermelden. Deze staat vermeld op de boekingsbevestiging die je van ons hebt ontvangen. Je ontvangt vervolgens van ons een reactie op je verzoek.

Reactie van de melder van de klacht Jen22

7 maanden geleden - Op 15-8 schreef ik bovenstaande klacht over Schipholtickets.com. Het bedrijf reageerde vervolgens met een e-mailadres waarnaar ik de klacht kon sturen. Na stroeve communicatie waarbij ik zelf een alternatieve vlucht voorstelde, werd mij uiteindelijk deze vlucht aangeboden. Ik heb nogmaals bevestigd deze alternatieve vlucht te willen nemen. Daarna bleef alle communicatie uit. Ik heb geen nieuwe vluchtgegevens ontvangen en zojuist kreeg ik een auto replay dat het e-mailadres wat ik had doorgekregen, [email protected], niet meer werkt. Als ik via Schipholtickets.com inlog dan krijg ik alleen mijn geannuleerde boeking te zien. Ontzettend schandalig hoe dit bedrijf te werk gaat. Ik verzoek Schipholtickets.com met spoed contact op te nemen.

Bericht van Schipholtickets.com

7 maanden geleden - Beste klant, Bedankt voor het delen van uw ervaring met ons en het verstrekken van uw boekingsgegevens. Een van onze agenten zal uw zaak bekijken, contact opnemen met de luchtvaartmaatschappij (indien nodig) om een update te vragen en contact met u opnemen met verdere details. Bedankt

Alle klachten die gemeld zijn door Jen22