Klacht: Scheur in wokring

op 11 oktober 2017 over Whirlpool in de categorie Electronica - Wasmachines

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Na 3 jaar is de wokring van de kookplaat gescheurd en ligt niet meer goed op de plaat. Gesproken met de klantenservice, maar krijg daar een soort van zelfredzaamheid verhaal. Men kan daar niets voor mij doen, behalve een ander telefoonnummer geven.

Gewenste Oplossing:

Ik vraag om een simpele oplossing door een nieuwe ring op te sturen. Dit is voor hun de goedkoopste oplossing en een plus voor de klant.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Whirlpool

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Whirlpool nog niet in behandeling is genomen.

Reactie van de melder van de klacht bolt@kpnplanet.nl

9 maanden geleden - Ik heb een tijdje geleden deze klacht bij u neergelegd, maar zie dat er nog niets aan gedaan is. Kunt u mij op de hoogte brengen wanneer de klacht in behandeling genomen gaat worden.

Alle klachten die gemeld zijn door bolt@kpnplanet.nl