Klacht: Scheur in broek

op 23 september 2016 over Guess in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een broek aangeschaft bij guess. Ik ging er vanuit dat broeken van guess kwalitatief goed materiaal was. De broek zit vrij los en ik heb hem 2 keer gedragen. Ik pak het lusje om een riem om te doen en het lusje scheurt. Vervolgens bel ik de winkel om dit voor te leggen en ik wordt afgewimpeld met: dit is gebruikersschade, hier kunnen wij niks aan doen. Naar mijn idee is dit een fout in het materiaal en duid niks hier op gebruikersschade. Ik krijg geen geld terug, ik kan niks anders uitzoeken of reparatie wordt vergoed. Kortom: 2 keer gedragen, gat erin en ik kan hem weggooien

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden wanneer guess met een tegenvoorstel (tegemoetkoming) komt. Zoals bijvoorbeeld het vergoeden van de reparatiekosten / cadeaubon / nieuw product.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Guess

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Guess nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Klant Kaylee