Klacht: schappen al een uur voor winkelsluiting leeg

op 07 maart 2016 over Lidl in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 5 en 6 januari 2016 Was ik in het filiaal van Lidl Maasbracht om mijn boodschappen te halen. Tot mijn verbazing was op beide dagen meer dan de helft van de schappen leeg. Nauwelijks groenten, vlees en andere versproducten. In de winkel staan grote koelcontainers waarvan ik de inhoud niet ken. Zo krijg ik mijn boodschappen niet bij elkaar.

Gewenste Oplossing:

Als er geadverteerd wordt met openingstijden tot 20.00u, zorg dan ook dat het assortiment beschikbaar is. Sluit anders de winkel eerder.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Lidl in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Lidl een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Lidl

Heeft op 20 september 2016 om 18:23 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door maurice68