Klacht: Scam niet te verwijderen

op 08 augustus 2016 over Facebook in de categorie Social Media

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik had een filmpje van “Het mantale dieetplan” gedeeld maar elke keer als ik FB open wordt deze automatisch opnieuw uit mijn naam gedeeld. Ik had er al een stuk of 20 van op mijn tijdlijn staan. Elke keer als ik ze verwijder wordt deze na het openen van FB toch weer automatisch gedeeld en staat gewoon weer op mijn tijdlijn. Ik heb hem al geblokkeerd en gerapporteerd als scam maar niets helpt. Hij komt elke keer gewoon weer terug en krijg hem met geen mogelijkheid verwijderd.

Gewenste Oplossing:

Ben tevreden als dit filmpje niet meer automatisch uit mijn naam gedeeld wordt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Facebook

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Facebook nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Johnny@64