Klacht: SAS biedt mogelijkheid vliegticket omboeken maar eDreams reageert niet.

op 17 maart 2020 over eDreams in de categorie Online Vliegtickets

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb via eDreams een vlucht geboekt met SAS Airlines van Amsterdam naar Copenhagen van vrijdag 20 maart tm dinsdag 24 maart. SAS Airlines heeft al gecommuniceerd dat je de vlucht gratis kunt omboeken en dit wil ik nu graag doen,graag naar 15 mei tm 19 mei. eDreams is echter onbereikbaar!!

Gewenste Oplossing:

Als de tickets zijn omgeboekt of wanneer ik het geld terugkrijg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over eDreams

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over eDreams nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door ilse_boer