Klacht: Samsung camera actie dubieuze voorwaarde

op 21 december 2012 over Samsung in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb ik de actie periode een camera gekocht. En gekozen voor de tablet ipv de 150 euro retour. Vanwege het lang duren van enig bericht heb ik contact opgenomen met Samsung hierover van hun kreeg ik het volgende bericht:

Geachte heer ******,

Wij hebben uw gegevens
gecontroleerd. Helaas is uw aanvraag afgekeurd. De reden van uw afkeuring is omdat uw dealer niet meedoet aan onze actie. (TV Arnhem)

Als handelingsbureau hanteren wij de actievoorwaarden van Samsung. En kunnen wij alleen aanvragen in behandeling nemen met de dealers die meedoen met onze actie.

In onderstaande link kunt u de dealers terugvinden die meedoen met deze actie:

http://www.samsung.com/nl/promotion/smart-choice-smart-camera/winkels.html

Voor verdere vragen kunt u
contact opnemen met uw dealer.

Hopend u hiermee voldoende te
hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,

Helpdesk | Samsung Acties

Dus zoals u in de bijlage kan zien wordt er door deze Samsung dealer bij dit product mee geadverteerd! Maar doen ze volgens Samsung niet mee. Ik ben niet verantwoordelijk voor Jullie/Samsungs dealers. Dus ik vraag me af hoe we dit gaan oplossen! Samsung moet dit probleem zelf maar uitvechten mijn zijn dealer!

Gewenste Oplossing:

Zoals de actie beloofde mijn 10.1 tablet zeer spoedig thuis ontvangen

Reactie van de melder van de klacht Micha

6 jaren geleden - Geen reactie van Samsung, gaat Samsung zo om met zijn klanten?

Alle klachten die gemeld zijn door Micha