Klacht: ruim 40 jaar abonnee

op 15 juni 2016 over Brabants dagblad in de categorie Media

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Wat zijn voordelen op de tarieven voor mensen die al meer dan 40 jaar abonnee zijn??? Nieuwe leden veel aantrekkelijke aanbiedingen, wij niet!! geen leden 4 wk gratis de krant, wij nooit!! aanbiedingen via de krant als abonnee niet handig ik hoef nergens naar toe of kopen hetgeen de krant aanbied, bepaal ik graag zelf. Waarom op Nederlands vakantie adres de krant niet gratis toegestuurd als trouw lid van 4o jaar. Kortom waarom blijf ik nog langer abonnee bij een krant die vaak later met nieuws komt hetgeen we al lazen in landelijke dagbladen. Al met al totaal niet klantvriendelijk gericht op langdurige abonnee’s

Gewenste Oplossing:

kom met een royale tegemoetkoming.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Brabants dagblad

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Brabants dagblad nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door 21Witted30