Klacht: ruim 3 weken geblokkeerd

op 27 december 2017 over Facebook in de categorie Social Media

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik moest wachtwoord vernieuwen en een foto van mij insturen. Dat is nu ongeveer 3 weken geleden. Sinds die tijd is mijn account geblokkeerd omdat mijn foto eerst gecontroleerd moet worden. Deze mededeling staat nu al die tijd op het scherm als ik wil inloggen en er gebeurt niets…….

Gewenste Oplossing:

Ik denk dat het nu echt tijd is om mijn account eens vrij te geven. De foto is normaal dus mag geen weken duren....

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Facebook

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Facebook nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Hans Dykstra