Klacht: rood staan

op 02 juni 2016 over ING in de categorie Banken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb een kwartaalkrediet met rekeningnummer 0681427078 eerst kteeg ik bericht dat het 10-06-2016 positief moest zijn en daarna dat ze het op 10-05-2016 al geblokkeerd hebben maar ik heb wel op 29-05-2016 geld overgemaakt en stond ik positief ik heb de voorwaarden door gelezen en als je boven je limiet stond en het was niet heel veel danwas het niet van toepassing

Gewenste Oplossing:

ik zou graag willen dat het weer geopend wordt ik heb namenlijk op 29-05-2016 geld overgemaakt dat ik positief stond

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar ING over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door ING in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat ING een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

ING

Heeft op 02 juni 2016 om 12:50 geantwoord

Geboden Oplossing:

Goedemiddag,

Wat vervelend om te horen dat je Kwartaallimiet is ingetrokken. Het ongedaan maken van de intrekking is niet mogelijk, tenzij er een fout is gemaakt in de procedure. Zou je telefonisch contact met ons willen opnemen om te bespreken wat de mogelijkheden zijn? Dat kan via 020-2288888.

Met vriendelijke groet,

Jeroen
ING Webcare

Alle klachten die gemeld zijn door cold