Klacht: Roesten van de mesjes

op 09 augustus 2017 over Philips in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hallo, Ik wil een klacht melden van de blender HR 2096. De mesjes gaan roesten, daardoor lijken nu de lagers kapot te gaan. Erg veel lawaai en vieze bruine aanslag. Wij gebruiken de blender 4a5 keer per week om smoothies te maken. Omdat dit een bekende klacht is neem ik aan dat ik het vervangende deel (mesjes) opgestuurd krijg.

BVD Lilian Duisters

Gewenste Oplossing:

Als ik een nieuw onderdeel opgestuurd krijg. (Mesje)

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Philips

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Philips nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Philips in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Lilian duisters