Klacht: roest senseo reservoir

op 11 juli 2017 over Philips in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb al een aantal jaren een senseo. fijn apparaat maar gebruik hem weinig. laatste tijd gaat ie steeds knipperen terwijl reservoir vol zit. heb wat onderzocht en kwam tot mijn verbazing bij het vlottertje die ik eruit haalde en helemaal verroest/rot was. en dat drink ik op! ik ben er net achter gekomen en verwacht heel snel een goede oplossing van philips dit is echt te erg voor woorden…
heb nota bene hier een vriendin die behandeld word voor lymfeklierkanker momenteel.
word hier totaal niet vrolijk van!
mvg Harm van de Ligt

Gewenste Oplossing:

nog niet over uit..

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Philips

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Philips nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Philips in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door harm van de ligt