Klacht: retourzending niet verwerkt

op 20 juli 2017 over H&M in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 5 juni 2 pakketten retour gezonden maar tot op heden zijn deze nog steeds niet verwerkt en staan de bestellingen als geleverd in mijn overzicht met bijbehorend saldo. Waar nu dus ook een rekening voor gestuurd is. het totaal saldo klopt ook niet en ik kan niet herleiden waarop mijn laatste betaling geboekt is.

Gewenste Oplossing:

Dat mijn retourzendingen verwerkt worden en mijn saldo aangepast wordt en ik het teveel betaalde saldo retour krijg op mijn rekening.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over H&M

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over H&M nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door claudia mattu