Klacht: retourneren geld

thegos op 09 juli 2020 over Transavia in de categorie Vliegmaatschappij

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

mijn vlucht van 12 mei jl. is geannuleerd zou voucher of geld terug krijgen niks ontvangen. Kan transavia ook telefonisch of per mail niet bereiken, nemen gewoon de telefoon niet op verschillende keren 1uur in de wacht gezeten, gebeurde nog niets.

Gewenste Oplossing:

als mijn geld geretourneerd wordt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Transavia

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Transavia nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door thegos