Klacht: Retourneert niet het geld voor een niet geleverde dienst

op 12 mei 2020 over Center Parcs in de categorie Vakantieparken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Half maart boek ik een weekend voor half april. Een week later gaat de gezondheid van mijn vrouw ineens sterk achteruit, waardoor ik de reis annuleer op 29 maart (voordat bekend was dat 17 april ook niet kon doorgaan) op basis van de afgesloten annuleringsverzekering. De annuleringsverzekeringsclaim kan ingediend worden (wat alleen maar kan als de verzekering erkend wordt). Gedurende de behandeling maakt Center parcs de verzekering ongeldig, waardoor deze claim niet meer behandeld wordt. Centerparcs stuurt vervolgens een voucher en op meerdere mailwisselingen gaan ze op geen enkele manier in op de case.

Gewenste Oplossing:

De verzekering behandelt mijn claim of Centerparcs retourneert mijn geld (ongeveer 1000,- Euro).

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Center Parcs

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Center Parcs nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door [email protected]