Klacht: Retour van overhemden

Leo Vonk op 09 april 2018 over Outlet4sale.nl in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

3 overhemden besteld – 3 ontvangen, alleen de maat was niet goed, want deze viel veel kleiner uit dan normaal. Alles netjes retour gezonden en gelijk aangegeven dat ik geen andere overhemden meer wilde, maar gewoon mijn geld retour. Dit alles is op 15-1-2018 al gebeurd en dan komen ze met een antwoord dat ik 48 uur antwoord krijg. Weer een week verder nogmaals contact gezocht en toen kwamen ze het antwoord dat die persoon die er over ging er niet meer werkte, maar of ik nog gegevens had van de retourzending. Alles netjes gemaild maar op 23-3-2018 nog steeds niets gehoord. Maar weer een mail sturen en zelfs daarop krijg ik al geen reactie meer op. DROEVIG

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn geld retour heb met de extra kosten van retourzending

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Outlet4sale.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Outlet4sale.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door