Klacht: Retour niet verwerkt

op 31 mei 2017 over H&M in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

14-4 heb ik artikelen geretourneerd, echter is dit niet verwerkt in het systeem. Hierdoor blijf ik een factuur krijgen wegens een betaalachterstand. Ik heb al per mail contact opgenomen begin mei, en ook geprobeerd te bellen. Helaas bedraagt de wachttijd steeds meer dan 15minuten.

Gewenste Oplossing:

Indien de retour verwerkt is en de betaling geannuleerd

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over H&M

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over H&M nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Krule91