Klacht: Retour kleding

op 23 mei 2021 over Your Look For Less in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn moeder met klantnummer 43101452 heeft een bestelling geplaatst en daarvan maar1 kledingstuk gehouden. De andere 2 heb ik voor haar retour gedaan via Primera barcode3slfvz78356466 via postnl. Dit heb ik gedaan op 07-05-21. Echter heeft er nu al 2x een bezorger aan de deur gestaan met de 2 teruggestuurd items. Die heeft ze uiteraard geweigerd. Maar mijn vraag aan jullie is, wat gaat er hier fout. Ik zou graag van u horen hoe dit opgelost gaat worden. Mijn moeder van 87 wordt er een beetje moedeloos van nl. Met vriendelijke groet Margit Messing.

Gewenste Oplossing:

Als de pakketjes niet meer aangeboden worden door de bezorger

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Your Look For Less

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Your Look For Less nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door J. A CREMERS