Klachten over Your Look For Less

Hieronder kunt u zien welke klachten er over Your Look For Less zijn gemeld. Lees meer >

Statistieken van Your Look For Less in de categorie Internetshops - Kleding

8 klachten gemeld
1.6 /10
5 stemmen
5

Tijdslijn

En dan heb ik nog een klacht. Een maand geleden heb ik alles terug gestuurd, maar mijn aanbetaling van 50 euro nog niet terug ontvangen Lees meer

Chat? Welke chat?

Klacht van op 03 oktober 2019 over Your Look For Less in de categorie Internetshops - Kleding

Vandaag vier keer geprobeerd te chatten met de klantenservice van YLFL. Wat een aanfluiting!Je krijgt contact met Maya, maar tegen de tijd dat je Maya vriendelijk goedendag wenst, ben je al doorverbonden naar Laura. Je zegt dan maar goedendag tegen,... Lees meer

Aanhoudende brieven

Klacht van op 20 augustus 2019 over Your Look For Less in de categorie Internetshops - Kleding

Ik heb bij jullie tijd terug al carpaalrunnelbandage gekocht. Echter bleek het ding kapot en de maat klopte niet. Voor gebeld en terug gezonden. Echter zou ik mijn geld terug krijgen, maar tot op heden niet gebeurd. Ik blijf helaas... Lees meer