Klacht: Retour is volgens dhl allang afgeleverd bij shein belgie

op 05 juni 2021 over Shein.com in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Iknheb 3 jurkjes in een shein zak in een doos verzonden met de uitgeprinte label met de volgende informatie code: JVGL06186266509744466438
1 Juni is deze retour ingeleverd bij een dhl point in wolvega. Ik heb dhl gebeld en deze geeft aan dat het pakket allang is afgegeven . Maar mijn status op retourmeldingen staat op niet gearriveerd wat dus wel het geval is. Ook heb ik voor de zekerheid een briefje in de doos gedaan met mijn naam en adres gegevens en bestelcode en verzendcode. Graag zou ik mijn geld snel terug geboekt willen hebben. Ik hoor graag van u.

Met vriendelijke groet

Nouelle Bos
Grindweg 53
8471EH
Wolvega

Gewenste Oplossing:

Zo snel mogelijk mijn retour uitbetaald krijgen want vooralsnog blijft het staan op niet gearriveerd terwijl er bewijs is dat shein mijn retour allang binnen heeft. En graag een antwoord op dit email adres [email protected]

Met vriendelijke groet

Nouelle Bos

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Shein.com

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Shein.com nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door darwin1