Klacht: RET Sluit voor het afgesproken tijdstip

Beauvandijk op 08 februari 2012 over RET in de categorie Vervoersbedrijven

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

zal bij het begin beginnen.
wilde me abonnement van me ov pas met een maand verlengen RET Punt Beurs!! stond onlangs langer als 3 kwartier in de rij en ineens gooit die man zn luikje dicht 5 voor 5 op zaterdag 5 uur sluiten ze maar dan horen ze toch iedereen te helpen die voor die tijd in de rij is gaan staan ik kon in die 3 kwartier allang thuis zijn moest ik ook nogeens wat ik in de min stond de volgende dag weer opwaarderen wat eigenlijk gewoon echt niet kan.
de beste meneer kon mij ook van tevoren vertellen dat ik niet geholpen ging worden .
als hij het na een kwartier of een half uur gezegt had okee maar niet na 3 kwartier ineens je luikje dicht zonder wat te zeggen ja behalve ”ZO IK GA NU LEKKER NAAR HUIS” je wilt niet weten hoeboos ik was geworden toen netjes de klantenservice gebeld krijg ik een mailtje ja dit is de voorafgesproken tijd . ik stuurde een mailtje terug van op jullie site staat dat beurs tot 17:00 open is op zaterdag en niet 16:55.
krijg af en toe het gevoel alsof ze gewoon willen dat je er pissig om word .

Gewenste Oplossing:

Geld van die opwaardering terug en een welgemeend excuus+ een maand gratis reizen

Alle klachten die gemeld zijn door