Klacht: Restaurant was gesloten, maar werd wel open aangegeven.

op 08 juli 2016 over justeat.nl in de categorie Horeca

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik had redelijke honger en wou dus een pizza bestellen, en het restaurant zag er ook goed uit voor de bestelling. Nu was de bestelling afgerond en verzonden, maar met een TimeOut melding(Dit betekent dat het betreffende restaurant niet open is of geen bestellingen meer accepteert) Hierna heb ik het restaurant een paar maal proberen te bellen, maar deze bleek dus echt dicht te zijn. Ook was het niet mogelijk om mijn bestelling te annuleren omdat het restaurant gesloten is.

Gewenste Oplossing:

Als ik het volledig gestorte geld bedrag terug heb.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar justeat.nl over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door LiquitoX