Klacht: Reparatie samsung galaxy s7

op 19 juli 2017 over Samsung in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik stuur mijn mobiel ter reparatie op, omdat hij niet tot slecht oplaadt. Een software probleem valt namelijk binnen de garantie. Alleen krijg ik nu ook een factuur toegestuurd om de achterkant van mijn mobiel te laten maken. Dit was niet mijn opdracht! De achterkant mag van mij ‘kapot’ blijven. Ik erger mij alleen echter vooral aan het niet goed opladen van mijn mobiel.

Gewenste Oplossing:

Wanneer de achterkant NIET gerepareerd wordt en alleen het softwareprobleem opgelost wordt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Samsung

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Samsung nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Tom van Eijk