Klacht: REPARATIE NA 3 WEKEN TERUG STUK

op 02 mei 2017 over Whirlpool in de categorie Electronica - Wasmachines

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

iK HEB NOG GEEN JAAR GELEDEN EEN INDUCTIE KOOKPLAAT GEKOCHT . ZE GING STUK BEGIN APRIL 2017; ER KWAM EEN HERSTELLER. NA LANG WERKEN/KNOEIEN?? WAS DE KOOKPLAAT ZGN HERSTELD. NA NOG GEEN MAAND WERKEN ER TERUG 2 PLATEN NIET! WE ZIJN 2 MEI EN IK MOET TOT 26/5 WACHTEN ALVORENS ER EEN HERSTELLER KAN KOMEN. JAMMER DAT IK DEZE KOOKPLAAT TER GOEDER TROUW VIA INTERNET BESTELDE ; GEEN OF SLECHTE NASERVICE!!!

Gewenste Oplossing:

ALS KOOKPLAAT NIET DEFTIG HERSTELD KAN WORDEN WENS IK GEWOON EEN NIEUWE

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Whirlpool

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Whirlpool nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door ann v leuven