Klacht: Reissom 600 euro goedkoper na boeking

op 07 augustus 2017 over Kras in de categorie Online Reisbureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

20 juli jl. hebben wij een reis naar Cuba geboekt via Kras. Twee weken later is dezelfde reis 600 euro goedkoper.

Met alle respect tot de ‘algemene reisvoorwaardes’ en alle andere ‘afspraken’ waarmee wordt ingestemd tijdens het boeken van een reis. Ook is het mij geheel duidelijk dat alles draait om ‘vraag en aanbod’. Maar een verschil van 600 euro resulteert bij mij in onbegrip. Dit grote verschil schaadt mijn vertrouwen in Kras en overweeg om in de toekomst hier niet meer te boeken!

Gewenste Oplossing:

Coulance regeling.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 weken geleden - Ik heb een email gestuurd naar Kras over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 weken geleden - Deze klacht is zojuist door Kras in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Mikeyb84