Klacht: Reis geanulleerd plus vertraging

op 20 juni 2016 over Vueling in de categorie Vliegmaatschappij

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn vlucht vond plaats op zondag 19 juni om 10.25 die werd geannulleerd . Hebben ze mijn vlucht geplaats op dinsdag 20 juni om 09.25 met tussenstop Barcelona van 10h Lang en Dan pas vlucht naar Malaga aankomst om 22.40. Wat dus een grote grap is. Ik Koop een rechtstreeks vlucht en krijg opt einde een vlucht ipv 3 h is het nu 12h .

Dit is niet hoe het moet zijn

Gewenste Oplossing:

Als Ik op mijn bestemming geraak en een tegoed krijg van vueling Voor het betalen van de bus en het extra eten op de luchthaven

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Vueling

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Vueling nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Ikhouvanuu12